Технически данни за smc PENTAX DA 35mm F2.4 AL

smc PENTAX DA 35mm F2.4 AL
 1. Лесен за използване стандартен обектив
  Поставен на цифров Пентакс СЛР, този обектив ви предлага зрителен ъгъл, еквивалентен на 53.5мм обектив приравнен към 35мм камери. Тъй като ъгът на виждане ви осигурява естествена, удобна перспектива, подобна на тази на човешкото око, този обектив ще ви е удобен в най-различни ситуации, от ежедневни снимки до пейзажи и портрети.

 2. Високо качество на изображението
  Включвайки хибриден асферичен елемент в оптичната система, този нов обектив ще ви осигури изображения с повишена рязкост и контраст, от минималното фокусно разстояние до безкрайност и ще ви осигури изключителна разделителна способност дари и в краищата на кадъра, дори и при най-отворена бленда, като в същото време ефективно свежда до минимум различни аберации. Обективът е третиран и с оригиналното PENTAX- Ghostless Coating за намаляване на флеър и вътрешни отблясъци при снимане в тежки светлинни условия, като силна контра светлина.

 3. Голяма максимална бленда
  Благодарение на максималната си бленда от f2.4, този нов обектив не само осигурява светло и ясно изображение във визьора, но и позволява на фотографа да използва по-високи скорости при лоши светлинни условия.

 4. Компактен и лек дизайн
  Тежащ само 124гр. и с дължина само 45мм, този компактен, лек обектив не само е лесен за носене навсякъде, но е и удобен при ползавен в най-различни ситуации.

 5. Други характеристики
  • Високо качествена оптика разработена специално за цифровите СЛР апарати на Пентакс и оптимизирана за характеристиките на цифровата фотография
  • Минимално фокусно разстояние – 30см
  • PENTAX-оригинално SP (Super Protect) покритие върху предната леща за лесно отстраняване на мърсотия, отпечатъци и мазнини.
Наименованиеsmc PENTAX DA 35mm F2.4 AL
БрандPENTAX
СерияDA
Година на представяне2010
Зрителен ъгъл
35мм еквивалент52.5мм
Оптична формула6 елемента в 5 групи
max бленда2.4
min бленда22
Брой ламели на блендата6
Звездни лъчи6
Min фокус0.3м
Увеличение0.17×
Диаметър на филтъра49мм
Размери (диаметър / дължина)63мм / 45мм
Специфичности
Само ръчен фокус
Автофокус
с мотор в обектива
[SDM HSM DC]
Автофокус
с мотор в камерата
quick shift
Power Zoom
водо и прахо
защита
[WR]
защитно покритие на предния елемент
[SP]
ниско-хроматични лещи
[ED SLD ELD APO]
асферични лещи
[AL]
[IF]
Limited
Тегло124гр
Добавен от bobbyfuego
Потребители Cherry dibat Didko dsmt Gonzaki Goropd ibbbo iCaci LeniS milenmarinov nStoyanov Purcolan Rijo skylight Stilnox sunmary Todorov v_mateev wes Yaki zaiko
(общо 21 потребителя)
ID35
BBCode таг[lens]35[/lens]