Боби от поста ти е ясно,че визираш моето мнение,но не си прав.Казах,че ми прилича на Татово време,а не че е такова баш,колкото до снимките за другите марки,да така никога не е било забранено,но не е далеч времето в което беше забранено да се качват в темите,освен в раздела за другите марки....

Това,че е Пентакс форум,какво пречи на някой да продава нещо различно от марката,веднага се сещам за колега,който си има К_5 ,но си взе и некс 6,от къде ще го купи....?,ами от базара без значение от форума,защо това да е невъзможно да се случи и в този базар?Казваш,че не било забранено да се критикува Пентакс,да не е ,но колко хора си го позволяват без феновете да го нападнат,Симбончо е жив пример за това,още една точка по която не съм съгласен с коментара ти.От изказването на Наско,разбирам,че вече няма да качва,еми сори ,но макар и рядко все пак,човека показваше страхотни неща,някой спечели ли от това,че няма да го има-НЕ.Има доста примери за хора,които се махнаха,заради кофти отношение.Не ми се влиза в спор,понеже няма смисъл,преди се бях зарекъл да не качвам повече снимки и да пиша коментари,но усетих живец тук и реших да го направя отново,в този ред на мисли,моля те изтрий всичките ми снимки или ми кажи на ЛС,аз как да го направя,ако е възможно,коментарите също.Анкетата е добра идея/според мен/,всеки има право на мнение,но искрено те поздравявам,за това,че за теб е по важна фотографията,а не марката,което е малка надежда,тук нещата да потръгнат.
Последния ми пост в този форум.Желая успех и прекрасни кадри на всички ви, и на фокус.....