Зравейте, извинявм се за закъснението, но бах доста зает, а и като видях колко много участници има реших да не бързам...
Все пак в духа на конкурса ще кажа по две думи за снимките:
5-rakiev - уловил си радостта на може би най-щастливите хора на този празник - децата, а това е най-важното в такава снимка. Кадрирането ми харесва, като бих пробвал може би от малко по-нисък ракурс.
Надявам се тортата да е била вкусна
Yaki - страхотна клубна атмосфера и готини подаръци. Малко не става ясно, че се празнува рожден ден, но важното е че хората се забавляват.
Личното ми мнение е, че форумът тотално приключи. Може би последната година - година и нещо, нещата се въртяха около този конкурс. Сега и тук има по двама-трима участници. Не успяхме ( по една или друга причина ) да се обединим и да направим нещо. Имаше не лоши идеи (за откупуване на форума, за превръщането му във Пентакс и приятели...), но не се случи нищо освен да се породят някои дразги и от там вместо обединение стана разединение...
Yaki, ако искаш може да пуснеш нова тема. 5-rakiev ми писа на лични че не иска да бъде номиниран. Аз ще се навъртам наоколо поне докато имам Пентакс техника, но не смятам повече да участвам, освен ако не се променят кардинално нещата т.е. идеите в скоби по-горе. Омбре преди да напусне форума си беше оставил координатите някъде в някоя тема - мисля да направя същото.
Приятна вечер на всички!