ФОТОВАКАНЦИЯ в Приморско, ММЦ от 1 до 9 септември 2012

Новини и информация за форума

Модератор: Модератор

ФОТОВАКАНЦИЯ в Приморско, ММЦ от 1 до 9 септември 2012

UNREAD_POSTот zahi на 12 Авг 2012, 12:00

За пореден път фондация ФОТОВАКАНЦИЯ и FACTOR.BG си партнират за осъщестяването на поредното значимо фотографско събитие в България.

Много фотография, семинари, авторитетни лектори/фотографи от България и света, технически новости на живо, изложби, демонстрации, купони, плаж, море ... и най-важното - срещи с приятели и съмишленици, по този неповторим начин, който се получава само на ФОТОВАКАНЦИЯ.

За трети пореден път FACTOR.BG ще подкрепи ФОТОВАКАНЦИЯ през септември 2012 и ще демонстрира последните новости във фотографския, файн-арт, сублимационен и трансферен печат.

FACTOR.BG ще отпечата две изложби на фотографии, направени по време на събитието, като едната ще бъде на топ-клас фотографска хартия Katana, а другата - на неповторимите артистични медии на Hahnemuehle! За отпечатването ще бъдат използвани най-добрите широкоформатни фото-принтери в света в момента - Epson Stylus Pro 4900 и Epson Stylus Pro 7900.

Освен копията, които ще бъдат предназначени за финалната изложба, FACTOR.BG осигурава и по още едно копие, на същата медия, за всеки от участниците в изложбата. Това е прецедент в историята на ФОТОВАКАНЦИЯ, но това далеч не е всичко.

За да се сложи край на няколкогодишните мъки на участниците, които се опитваха да редактират своите фотографии на лаптопи или на некалибрирани Apple iMac монитори, тази година FACTOR.BG ще предостави работни станции, с професионални монитори EIZO, калибрирани и профилирани, за получаване на максимално близки до печата резултати.

Ще бъдат демонстрирани последните новости от FACTOR.BG:

принтер EPSON L800 - абсолютният бестселър, първият принтер с оригинално интегрирана рефилна (CISS) система и мастила EPSON в бутилки по 70 мл, осигураващи безпрецедентната цена от 5 ст. с ДДС за мастило, за снимка 10/15 см,
CD/DVD дискове с WATERSHIELD покритие, на които отпечатаното изображение е водоустойчиво (дори на потапяне под вода за часове), устойчиво на размазване с пръсти, устойчиво на надраскване и с огледален гланцов финиш, като лакирано с УВ лак - уникално решение за всички случаи, когато перфектният резултат е приоритет номер едно!
новият сублимационен принтер за декорация на фото-панели, чаши, текстил, пъзели, рекламни и фото-подаръци - Ricoh 3110, със сублимационни ГЕЛ-мастила Sawgrass SubliJet-R. Предназначен да замести бестселъра RIcoh 3300, този нов модел гарантира още по-ниска себестойност и същия безпроблемен печат, който накара повечето студия, работещи със съблимация, да забравят завинаги за всякакви китайски, корейски и др. мастила и притнери с външни рефилни системи.
Всички актуални фотографски и файн-арт хартии и канави Katana и Hahnemuehle, включително и най-новите попълнения.
Последни модели фото и широкоформатни притнери от Epson
Epson DiscProducer PP-100N - робот за запис и фотореалистичен печат на CD/DVD дискове в напълно автоматизиран режим, на ниска себестойност и с висока надеждност за професионални приложения
UNISUB / ChromaLuxe материали за сублимационен печат с най-високо качество - подложки, фото-панели, рамки, пъзели, часовници, табла, баджове и т.н. - над 100 различни артикула, налични за незабавна доставка!
термопреси GeoKnight и Transmatic


В принт-центъра, организиран от FACTOR.BG ще има подаръци за всички акредитирани участници във ФОТОВАКАНЦИЯ.

FACTOR.BG ще осигури големи отстъпки от цените на принтерите EPSON и RICOH по повод събитието - повече информация на http://www.factor.bg, info@factor.bg, 08996 738700
Обща информация за Фотоваканция - photovacation.org
"Да създадем заедно изложба" - photovacation.org
Майсторски клас с Любомир Сергеев - photovacation.org
I love photography.
Аватар
zahi
Loyal Member
 
Мнения: 113
Снимки: 0
Регистриран на: 19 Авг 2009, 23:12
Рейтинг: 0 (0%)
Име: Младен


Share On

Сподели във Facebook Facebook Сподели в Twitter Twitter Сподели в Digg Digg

Назад към НОВИНИ

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта